Catering
Beställ Catering från Toscanini!
Vi använder endast förstklassiga råvaror – det finns inga genvägar.
Våra bufféalternativ är väl tilltagna så att Dina gäster blir mätta och belåtna.
Nedan har Du ett litet urval av vårt utbud som Du kan beställa direkt via vår hemsida.
Normalt levererar vi dessa rätter aptitligt upplagda på engångs aluminium fat.
Om Du har önskemål om andra uppläggningar kan du prata med oss – vi brukar kunna ordna de flesta önskemålen.
Vänligen observera att minsta antal portioner är 10 st samt att beställning måste vara oss tillhanda minst 1 vecka i förväg.
Oftast kan vi hjälpa till även med kortare varsel - leveransavgift för hemkörning tillkommer.
För en personlig anpassad meny är du välkommen att kontakta oss för att få tips, förslag och idéer med båda kalla och varma rätter och desserter.
Meny för Catering
Kall 3-rätters meny med gravad lax
Förrätt: Het kryddat röra med avokado & räkor på mörkt rågbröd.
Huvudrätt: Gravad lax med kall potatis som slungats i dillmajonnäs på bädd av grönsallad med cocktail tomater och citron.
Efterrätt: Husets Tiramisu på savoirdikex, äggula, mascapone, espresso, amaretto och grädde.
329,-
Kall 3 rätters meny med rostbiff
Förrätt: Gubbröra m ansjovis, ägg, dill, rödlök på italiensk surdeg bröd.
Huvudrätt: Hemlagad kall Rostbiff med pepparrotsgrädde, hemlagad potatissallad, .
Efterrätt: Husets Panacotta smaksatt med äkta vanilj. Serveras med bär.
329, –
Kall italiensk buffé
En italiensk buffé bestående av Tomat & Mozzarella Caprese; Mild resp. stark Salami med marinerad zucchini;
Parmaskinka; Champinjoner med pistagenötter och soltorkade tomater; Grillade och vitlöksmarinerade grönsaker;
Pastasallad med ingredienser efter säsong. Hembakad bröd.
Efterrätt Hemlagad cheesecake med lätt smak av citron och serveras med hallonsås..
239,-
Italiensk buffe de lux
Tomat & Mozzarella Caprese;
Mild Salami;
Stark Salami;
Parmaskinka;
Bresaola (lufttorkad oxfile) med rostade pinjenötter, rucola och parmesan.
Scampi stekt i chili, vitvin & olivolja.
Grillade och vitlöksmarinerade grönsaker
Variation av kryddade oliver i olivolja
Pastasallad med ingredienser efter säsong;
Hembakad bröd;
Ostbricka med tillbehör
Efterrätt: Husets Tiramisu på savoirdikex, äggula, mascapone, espresso, amaretto och grädde.
339,-
Varm 3-rätters oxfilé meny
Förrätt: Mozzarella och tomater dressad med basilika crème, olivolja, havssalt och nymald svartpeppar.
Varmrätt: Helstekt Oxfilé med rödvinssås & potatisgratäng. Garneras med säsongens grönsaker.
Efterrätt: CHOKLADMOUSSECYLINDER Krämig choklad och chokladmousse i kombination med mjuk maräng garnerad med chokladfjäder.
449,-