primi pasta

​Dessa priser avser seiveringspriser. 

För take-away priser vänligen tryck på avhämtningsalternativet i menyspalten.​

LINGUINE CON SCAMPI
Linguine med scampi, marinerad kronärtskocka, cocktailtomater, vitlök, persilja, peperoncino vitvin och olivolja.

175,-

LINGUINE FRUTTI DI MARE
Tunn bandpasta med marinerade skaldjur, scampi, vongole, bläckfiskringar, gröna musslor, vitlök, persilja, peperoncino vitvin och tomatsås.

179, -

RIGATONI CON CARNE

Pastarör med strimlad oxfilé, champinjoner, purjolök fräst i olivolja med tomatsås, grädde, vitlök, peperonicino,ruccola och Parmigiano Reggiano.

185,-

RIGATONI CON VITELO

Pastarör med strimlad kalv & lök, tryffelolja med vitvin, vitlök, tryffelsås, färska örter, vitvin, peperonicino. Toppas riklig med rucola och Parmigiano Reggiano.

179,-

RIGATONI DI MELISSA

Pastarör med strimlad kycklingfilé, lök, spenat fräst i olivolja med vitlök, peperoncino vitvin, pinjenötter, cocktailtomater, grädde och Parmigiano Reggiano.

169,-

FETTUCCINE AVOCADO E GAMBERRETTO
Äggpasta med avokado och räkor frästa i olivolja med vitlök, peperonicino, vitvin och grädde. Toppad rikligt med ruccola, Parmigiano Reggiano och en klick kaviar.

169,-

ALL´ARRABIATACON SALSICCIA

Tagliatelle med salsicciakorv, lök, cocktailtomater, vitlök, peperonicino fräst i olivolja och tomatsås. Toppad rigligt med buffelmozzarella, ruccola & Parmigiano Reggiano.

169,-

LINGUINE CARBONARA

Linguine med pancetta (bacon) fräst i olivolja och grädde. Serveras med rå äggula
nymalen svartpeppar och rikligt med ruccola och Parmigiano Reggiano.

155,-

LINGUINE BOLOGNESE
Linguine med köttfärssås toppad med ruccola och Parmigiano Reggiano.

149,-

LASAGNE AL FORNO
Hemgjord Lasagne, gratinerad i ugnen med husets mustiga tomatsås, grädde och Parmigiano Reggiano. Rykande het från ugnen toppad med färsk ruccola.

149,-

​Vegetariano

FETTUCCINE ALLA NORMA

Bandpasta med aubergine, lök, cocktailtomater fräst i olivolja med vitvin, vitlök, peperonicino, tomatsås, basilika och Parmigiano Reggiano.

149,-

TORTELLACCI AI RICOTTA E SPINACI

Pastaknyten fyllda med spenat & ricotta, serveras med den krämig salvia i tomatsås och ​Parmigiano Reggiano.

149,-

RISOTTO CON FUNGHI, ASPARGI​

Krämig risotto på vitvin – och grönsaks fond med svamp, sparris och en klick smör. Serveras med ringlad tryffelolja, ruccola och Parmigiano Reggiano.

149,-

Öppettider

Mån - Torsdag

09.00 - 22.00​

Fredag

09.00 - 23.00​

Lördag

11.00 - 23.00​

Söndag

11.00 - 22.00​