Varmrätter

Alla Griglia - Från Grillen

Varmrätter - KÖTT

FILETTO DI MANZO  239: -

Rejäl tournedos av möraste Oxfilé från grillen, het kryddad med rand av svartpeppar. Serveras på spegel av grönpepparsås och rödvinssås och kronärtskocka & purjolöks- potatis gratän.

Entrecôte alla griglia 219: -

Förstklassigt mört och marmorerad Entrecôte direkt från grillen. Serveras på spegel av rödvinssås, smörfrästa champinjoner och bearnaisesås samt klyftpotatis.

Filetto di pollo corn alla griglia 179: -

Grillad Majskycklingfilé fylld med mozzarella, basilika, soltorkade tomater och prosciutto. Serveras med calvadossås och risotto.

Filetto di vitello alla griglia​ 219: -

Grillade kalvytterfilé serveras på spegel av rödvinssås med grillad sparris, bearnaise, kräftstjärtar, citron och tryffel pommes frites.

Secondi su tavola – Husets Planka

Filetto su Tavola alla Casa 229: -

Husets Plankstek med grillad Oxfilé. Serveras med gratinerad potatismos, gratinerad svamp, baconlindad sparris, rödvinssås och bearnaise.

Secondi PesceVarmrätter - Fisk/Skaldjur

​SECONDI PESCE – Fisk
​Filetto di PESCE CON PARMIGIANO 195: -

Smörstekt gösfilé med knaprig stekt bacon, krispig sallad kokt potatis parmesan crème och hackad persilja.


Salmone grigliata con risotto 199: -

Lättgrillad Laxfilé på bädd av krämig risotto med svamp och sparris. Rätten toppas med aromatisk tryffelolja och serveras med persilja skum.


Zuppa di pesce e fruti di mare con zafferano 195: -

Husets fisk- och skaldjursgryta med havets läckerheter, lax, scampi, bläckfiskringar, grönmusslor i krämig tomatsås- och kryddats med lyxig saffran. Serveras med aioli, havskräfta  och vitlöksbröd.


Scampi Mamma Mia 209: -

Scampi fräst i olivolja med champinjoner, kronärtskocka, Dijonsenap, grädde, citron, havskräfta och serveras med risotto.

Öppettider

Måndag - Torsdag

09.00 - 22.00​

Fredag

09.00 - 23.00​

Lördag

11.00 - 23.00​

Söndag

11.00 - 22.00​