primi pasta


​Dessa priser avser seiveringspriser. För take-away priser vänligen tryck på avhämtningsalternativet i menyspalten.


​LINGUINE ALLE VONGOLE 159:-
​Tunn bandpasta med hjärtmusslor, vitvin, peperocino, vitlök, olivolja, persilja och körsbärstomater.

​LINGUINE FRUTTI DI MARE 169:-
​Tunn bandpasta med marinerade skaldjur, scampi, vongole, bläckfiskringar, gröna musslor, vitlök, persilja, peperoncino vitvin och tomatsås.

​RIGATONI PIEMONTESE AL TARTUFO 169:-
​ Pastarör med strimlad oxfilé, champinjoner, tryffel, purjolök fräst i olivolja med långkokt tryffelsås, ruccola och Parmigiano Reggiano.

​RIGATONI ALFREDO CON VITELLO 165:-
​Pastarör med kalvfilé, kantareller fräst i olivolja med grädde, dijonsenap, vitvin, vitlök, peperonicino. Toppas riklig med rucola och Parmigiano Reggiano.

​FETTUCCINE AVOCADO E GAMBERRETTO 159:- Äggpasta med avokado och räkor frästa i olivolja med vitlök, peperonicino, vitvin och grädde. Toppad rikligt med ruccola, Parmigiano Reggiano och en klick kaviar


​FETTUCCINE EMILIANE CON SALSICCIA 159:-
​Äggpasta med salsicciakorv, cocktailtomater, vitlök, peperonicino fräst i olivolja och tomatsås. Toppad rigligt med buffelmozzarella, ruccola & Parmigiano Reggiano.

​LINGUINE CARBONARA 145: - L
​inguine med pancetta (bacon) fräst i olivolja och grädde. Serveras med rå äggula nymalen svartpeppar och rikligt med ruccola och Parmigiano
​Reggiano.

​LINGUINE BOLOGNESE 135: -
​Linguine med köttfärssås toppad med ruccola och Parmigiano Reggiano.

​LASAGNE AL FORNO 139: - Hemgjord Lasagne, gratinerad i ugnen med husets mustiga tomatsås, grädde och Parmigiano Reggiano. Rykande het från ugnen toppad med färsk ruccola.

Öppettider

Måndag - Torsdag

09.00 - 22.00​

Fredag

09.00 - 23.00​

Lördag

11.00 - 23.00​

Söndag

11.00 - 22.00​