Antipasti

Linguine Con Carne E Tartufo​ 165: -

Linguine med strimlad oxfilé, champinjoner, röd paprika fräst i olivolja som avunds med gräddig tryffelsås toppas med marinerade cocktail tomater och parmesan.


Fettuccine All Salmone ​149: -

Äggpasta med lax fräst i olivolja med paprika, spenat, vitlök, peperonicino med husets tomatsås, färsk persilja. grädde, ruccola och parmesan.

Fettuccini Con Proscitto e Mozzarella di Toscanini ​155: -

Äggpasta med , soltorkade tomater och mozzarella, prosciutto di parma med vitlök, peperonicino, pesto, vitvin och  Toppas rikligt med parmesan och basilika.

Rigatoni Con File Di Vitello 155: -

Pastarör med kalvfilé, kantareller fräst i olivolja med grädde, dijonsenap, vitvin, vitlök, peperonicino. Toppas riklig med rucola och parmesan.


Linguine Frutti Di Mare​ 159: -

Marinerade skaldjur, scampi, baby octopus, bläckfiskringar, gröna musslor, vitlök, chilipeppar, vitvin och tomatsås och toppas med havskräfta.


Rigatone Con Pollo ​149: -

Pastarör med kycklingfilé, purjolök, spenat, soltorkade tomater, vitlök och peperonicino, stekta i olivolja med vitvin samt . Toppas med prosciutto di parma, parmesan och rucola.

Fettuccine Avocado E Gamberret​ 155: -

Äggpasta med avokado och handskalade räkor frästa i olivolja med vitlök, peperonicino, vitvin och grädde. Toppas rikligt med rucola, parmesan och en klick kaviar.


Linguine Carbonara​ 135: -

Linguine med pancetta (bacon) fräst i olivolja och grädde. Serveras med rå äggula, nymalen svartpeppar och rikligt med parmesan.


Linguine Bolognese 125: -

Spaghetti med köttfärssås toppad med parmesan och ruccola.


Lasagne Al Forno 125: -

Hemgjord Lasagne, gratinerat i ugnen med husets mustiga tomatsås, grädde och parmesan. Rykande het från ugnen toppad med färsk ruccola.

TORTELLONI GIGANTI AI RICOTTA E SPINACI 135: -

​Stora tortellonikuddar fyllda med ricottaost och spenat. Serveras med vår krämiga tomatsås. Toppas rikligt med basilika och parmesan.​


RISOTTO CON FUNGHI, ASPARGI 125: -

Krämig risotto på fiskfond och vitvin med svamp, sparris med parmesan och en klick smör. Serveras med ringlad tryffelolja.

Öppettider

Måndag - Torsdag

09.00 - 22.00​

Fredag

09.00 - 23.00​

Lördag

11.00 - 23.00​

Söndag

11.00 - 22.00​