Antipasti

Linguine Con Carne E Tartufo​ 165: -

Linguine med strimlad oxfilé, champinjoner, röd paprika fräst i olivolja som avunds med gräddig tryffelsås toppas med marinerade cocktail tomater och parmesan.


Fettuccine CON ARAGOSTA​159: -

Äggpasta med hummer, kräftstjärtar fräst i olivolja , vitlök, peperonicino med husets tomatsås. grädde, vitvin, havskräfta och ruccola.

RIGATONI CON SALSCCIA ​155: -

Pastarör med färsk salsccia fräst i olivolja. med vitlök, peperonicino, cocktailtomater, vitvin, tomatsås serveras med ruccola och Parmegiano Reggiano

Rigatoni Con File Di Vitello 159: -

Pastarör med kalvfilé, kantareller fräst i olivolja med grädde, dijonsenap, vitvin, vitlök, peperonicino. Toppas riklig med rucola och parmesan.


Linguine Frutti Di Mare​ 165: -

Marinerade skaldjur, scampi, baby octopus, bläckfiskringar, gröna musslor, vitlök, chilipeppar, vitvin och tomatsås och toppas med havskräfta.


Rigatone Con Pollo ​155: -

Pastarör med kycklingfilé, purjolök, spenat, soltorkade tomater, vitlök och peperonicino, stekta i olivolja med vitvin samt . Toppas med prosciutto di parma, parmesan och rucola.

Fettuccine Avocado E Gamberret​ 159: -

Äggpasta med avokado och handskalade räkor frästa i olivolja med vitlök, peperonicino, vitvin och grädde. Toppas rikligt med rucola, parmesan och en klick kaviar.


Linguine Carbonara​ 195: -

Linguine med pancetta (bacon) fräst i olivolja och grädde. Serveras med rå äggula, nymalen svartpeppar och rikligt med parmesan.


Linguine Bolognese 129: -

Spaghetti med köttfärssås toppad med parmesan och ruccola.


Lasagne Al Forno 129: -

Hemgjord Lasagne, gratinerat i ugnen med husets mustiga tomatsås, grädde och parmesan. Rykande het från ugnen toppad med färsk ruccola.

TORTELLONI GIGANTI AI RICOTTA E SPINACI 129: -

​Stora tortellonikuddar fyllda med ricottaost och spenat. Serveras med vår krämiga tomatsås. Toppas rikligt med basilika och parmesan.​


RISOTTO CON FUNGHI, ASPARGI 129: -

Krämig risotto på grönsaksfond och vitvin med svamp, sparris med parmesan och en klick smör. Serveras med ringlad tryffelolja.

Öppettider

Måndag - Torsdag

09.00 - 22.00​

Fredag

09.00 - 23.00​

Lördag

11.00 - 23.00​

Söndag

11.00 - 22.00​